Comanda DIRECT 0758.507.232

CELE MAI VANDUTE
Trusa Profesionala FRAULEIN38
cu 183 Nuante

 
REDUCERE 46%
Cumpara la 88.5 Lei

...................................
Trusa Profesionala
cu 15 Corectoare Cremoase
 
REDUCERE 52%
Cumpara la 39 Lei


Noutati

PLATA / LIVRARETOATE PRETURILE INCLUD TVA 19% 

A. PLATA RAMBURS

Coletul se expediaza dupa confirmarea telefonica a comenzii iar plata se face in momentul predarii acestuia catre dumneavoastra de catre curier SAU direct

pe site, prin card bancar. 


Cost FIX de transport prin curier rapid, indiferent de locatie
:
 
 

Curier Bucuresti  - 12 lei   

Curier Tara - 14 lei

  

NU se percep taxe suplimentare (nu se percep Km suplimentari), costurile mentionate sunt fixe  - oriunde in tara, in orice locatie.


 

TOATE COMENZILE PESTE 250 Lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT prin curierat rapid oriunde in tara. 

LIVRARILE SE REALIZEAZA DOAR PE TERITORIUL ROMANIEI. 
Companiile de curierat cu care lucram sunt:  CARGUS , FAN COURIER, GLS, BOOKURIER.

  

B. Plata cu card - ONLINE

Plata cu cardul se face prin intermediul operatorului de plati online www.mobilpay.ro, un sistem bazat pe standardul 3D Secure, la alegerea optiunilor de plata "PLATA PRIN CARD " veti fi redirectionat pe acest site pentru a efectua plata


C.  Virament Bancar ( IBanking ) sau depunere in contul bancar:

RO50 RNCB 0304112667810001 deschis la sucursala BCR, Balta Alba - Bucuresti, sector 3

Se va achita contravaloarea comenzii in contul de mai sus al firmei SC Brand Cosmetics SRL. Livrarea comenzii se efectueaza la confirmarea intrarii banilor in cont. 


Atentie:

* Durata expedierii (24 ore) se calculeaza din momentul in care ati primit confirmarea telefonica de catre unul dintre operatorii nostri;

* Comanda Dumneavoastra este prioritatea noastra si facem tot posibilul pentru expedierea cat mai repede a coletelor. Deoarece fiecare colet se pregateste cu atentie si oferim tuturor clientilor consiliere in alegerile facute, expedierile se fac in aprox. 24 ore din momentul din care ati plasat comanda pe site.

In cazul in care produsul respectiv sau unu dintre produsele dorite devine temporar indisponibil, va vom informa despre acest lucru in momentul confirmarii prin telefon/e-mail a comenzii.

In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei. 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.
Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de produsecosmetice.ro; 

In cazul coletelor expediate si neridicate ne rezervam dreptul de a sista orice comanda viitoare!

RETURURI

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.


 

Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 

Cand comandati fiti siguri ca ati ales produsul dorit deoarece retururile sunt acceptate in masura in care sunt indeplinite anumite conditii, si anume:

1. Ati trimis un mail la comenzi@produsecosmetice.ro in care explicati de ce anume doriti returnarea produsului sau ati sunat la unul dintre numerele de telefon de pe site si ati comunicat problema.


2. NU ati desigilat si nu ati modificat sub nici o forma, modul original in care produsul a fost livrat.

* La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie;

* Sub nicio forma nu se admit la retur produse care au fost desfacute, testate, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.

* Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.
3. Ati primit aprobarea de a trimite produsul inapoi de la operatorul nostru care a luat la cunostiinta motivul pentru care doriti returnarea produsului. Tot acesta va va spune si care este modalitatea de retur acceptata, diferita de la caz la caz;
- Produselor li se va analiza integritatea, iar dupa ce aceasta conditie este indeplinita banii vor fi returnati. Nu se accepta la retur colete cu plata ramburs.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :
- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
- Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Copyright 2009-2017@ Magazin Cosmetice Online SC BRAND COSMETICS SRL. Toate drepturile rezervate.