Comanda DIRECT 0758.507.232

CELE MAI VANDUTE
Trusa Profesionala FRAULEIN38
cu 183 Nuante

 
REDUCERE 46%
Cumpara la 88.5 Lei

...................................
Trusa Profesionala
cu 15 Corectoare Cremoase
 
REDUCERE 52%
Cumpara la 39 Lei


Noutati

GARANTIE

 

ESTE OK SA TE RAZGANDESTI!

Nu ai primit produsul pe care ti-l doreai? Nu-i nimic, instiinteaza-ne si vei primi banii inapoi! Conform Termenilor si Condiitilor ce guverneaza site-ul www.produsecosmetice.ro, in termen de 10 zile de la primirea coletului poti returna produsele cumparate si primesti banii inapoi.

Nu se accepta pentru returnare produsele desigilate, testate sau incercate, produse care prezinta modificari fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri, etc. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.


Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei.

 

Garantam in procent de 100% originalitatea produselor si provenienta acestora exclusiv pe cai legale. PRODUSECOSMETICE.RO nu comercializeaza produse replica sau produse a caror provenienta nu este certa.

1. Produsele sunt importate si provin de la producatorii al caror nume il reprezinta.

2. Produsele au certificat de valabilitate, certificat de calitate / conformitate '' Certify of sanitary / phytosanitary inspection / Certify of Authentic and Genuine Products ''

 

VALABILITATEA SI PREZENTAREA PRODUSELOR COSMETICE

 

Multi clienti sunt interesati de calcularea termenului de valabilitate al produselor, mai ales ca pe unele produse nu se intalneste specificat un interval de valabilitate a produsului.

Acest lucru este perfect legal si se incadreaza in reglementarile legii 178/2000 privind produsele cosmetice armonizata cu prevederile directivelor Comisiei Europene, care precizeaza la articolul 8 lit e) faptul ca:

Termenul de valabilitate, marcat prin sintagma "A se consuma de preferinta inainte de", urmata de data sau de detalii privind locul unde este inscriptionata data pe ambalaj. Aceasta informatie se completeaza printr-o indicare a conditiilor care trebuie satisfacute pentru a garanta valabilitatea declarata. Data se exprima clar si consta din luna si anul, in ordinea respectiva.

Indicarea termenului de valabilitate nu este obligatorie pentru produsele cosmetice cu o valabilitate minima de cel putin 30 de luni. Asemenea produse sunt insotite de indicarea duratei de utilizare de la deschidere care nu prezinta nici un pericol pentru consumator.

Semnul distinct pentru durata de utilizare de la deschidere este prevazut in anexa 2 a legii mentionate si este prezentat sub forma desenelor urmatoare:

Cand cumparati un produs din aceasta categorie, la o analiza a acestuia, veti observa o cutie cu un capac deschis care are trecut in mijlocul ei semnul : 6M, 12M, 24M, 30M etc.

Acest desen se traduce astfel: Termenul de valabilitate se calculeaza din momentul deschiderii produsului si este de - conform desenelor - 12 luni / 36 luni.


Totusi, daca din anumite motive aceasta cutie NU este prezenta pe produs acest lucru nu inseamna ca produsele nu au termen de valabilitate sau sunt expirate. 

Produsele se livreaza in ambalajul lor original care poate fi:

1. - simplu , atunci cand produsul nu se afla in cutie, majoritatea produselor venind in cutii de carton sau tiple cu un numar mai mare de bucati inclus in ambalaj, sau pe standuri ( respectivele cutiute maro de carton compartimentate cu 2,3 respectiv 4 casute) ;

2. - in cutie , atunci cand produsul este ambalat direct de producator in cutie, singur;

3. - cartonat , atunci cand este amblat pe un suport de carton, sigilat cu o feresatra transparenta din material plastic.

 

Iata cateva termene general acceptate pentru produsele cele mai utilizate:

- fond de ten - intre 12 si 24 de luni;
- pudra - intre 24 si 36 de luni;
- blush/ bronzant - intre 18 si 24 de luni;
- fard de pleoape - intre 18 si 24 de luni;
- gloss/ ruj - intre 18 si 24 de luni;
- rimel - 6 luni;
- creion de ochi/buze - intre 18 si 24 de luni;
- corector - intre 18 si 24 de luni.


Aceste termene de valabilitate sunt in stransa legatura cu modul de utilizare si conditiile de depozitare a produsului. Orice produs cosmetic, depozitat in locuri racoroase, ferite de umezeala, fara expunere la soare, isi va mentine proprietatile si caracteristicile sale pe toata durata sa de folosire.

ATUNCI CAND SESIZATI PRIN ORICE MODALITATE (MIROS, GUST, VAZ) CA UNA DIN PROPRIETATILE PRODUSULUI S-A MODIFICAT ARUNCATI ACEL PRODUS PENTRU CA VA POATE DAUNA SANATATII

 

Avand in vedere volumul mare de produse care vin de pe plan international, si datorita faptului ca anumite produse sunt ambalate si denumite in mod diferit in functie de aria geografica careia i se adreseaza, sunt situatii cand un produs difera la ambalaj si mod de prezentare fata de ceea ce s-ar putea sa aveti deja acasa, insa nu se pune problema asupra calitatii/originalitatii .

De exemplu, cunoscuta marca de crema OLAY, in functie de zona unde se comercializeaza poate fi intalnita sub numele de Oil of Olaz (Germania, Franta, Italia), OLAY (Irlanda), Oil of Ulay (Anglia); sau fondul de ten Accord Parfait (Franta, Italia, Germania) poate fi intalnit si sub denumirea de True Match (SUA, Canada) ceea ce nu inseamna ca sunt doua produse diferite ci acelasi produs dar destinat unei arii geografice diferite.  

TERMENI SI CONDITII

Copyright 2009-2017@ Magazin Cosmetice Online SC BRAND COSMETICS SRL. Toate drepturile rezervate.