Comanda DIRECT 0758.507.232

CELE MAI VANDUTE
Trusa Profesionala FRAULEIN38
cu 183 Nuante

 
REDUCERE 46%
Cumpara la 88.5 Lei

...................................
Trusa Profesionala
cu 15 Corectoare Cremoase
 
REDUCERE 52%
Cumpara la 39 Lei


Noutati

DESPRE NOI

S.C Brand Cosmetics S.R.L

Cod unic de inregistrare:  RO26117820

Nr. de ordine in registru comertului: J40/10296/2009

nr.de inregistrare: 485525

Cont bancar:(IBAN): RO19INGB0000999905625308 deschis la sucursala ING, Piata Iancului - Bucuresti, sector 2

 

Ceea ce ne diferentiaza in piata de beauty din Romania, pe langa calitatea produselor, preturile competitive si diversitatea portofoliului nostru, este implicarea oamenilor din echipa ProduseCosmetice.ro. Suntem o echipa tanara si dornica sa ajutam cat mai multi oameni sa intre in posesia produselor preferate cunoscute atat la nivel national cat si international la preturi corecte. Punem accent pe comunicare, incercam sa intarim relatiile atat cu partenerii cat si cu clientii nostri oferind seriozitate, promptitudine si transparenta. Satisfactia clientilor nostri este principalul obiectiv si motivul care ne-a propulsat sa devenim un partener solid si serios in piata de infrumusetare din Romania. 


 

ProduseCosmetice.ro iti ofera cele mai noi tendinte de machiaj, ingrijirea tenului cat si a corpului ! Dorim sa-ti facem accesibile cele mai noi branduri aparute in toate colturile lumii si sa-ti oferim informatii cat mai detaliate despre renumitele produse de inalta calitate ale unor producatori de renume precum:

 

VICTORIA'S SECRET, ALMAY, BODY COLLECTION, BOURJOIS, BORGHESE, CALVIN KLEIN, CHANEL, DOLCE & GABBANA, CLARINS, CLINIQUE, COLOR ME BEAUTIFUL, CONSTANCE CARROLL, COVER GIRL, ELIZABETH ARDEN, ESSENCE, ESTEE LAUDER, HELENA RUBINSTEIN, KIEHLS, L'OREAL, LA FEMME, LANCOME, MAC, MAX FACTOR, MAYBELLINE, NEUTROGENA, PHYSICIANS FORMULA, PIZ BUIN, PRESTIGE, REVLON, RIMMEL, ROC, ROYAL, SALLY HANSEN, SEPHORA, STILA, ST MORIZ, SUNKISSED, TECHNIC, VERSACE, W7, YVES SAINT LAURENT si multe alte branduri care reprezinta personalitatea ta, precum si posibilitatea de a alege si a cumpara aceste produse direct de pe site, telefonic sau trimitandu-ne un simplu e-mail, cat mai comod din fotoliul de acasa in fata calculatorului sau la birou in cele 5 minute de pauza in care faci o mie de lucruri !


Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei. Garantam in procent de 100% originalitatea produselor si provenienta acestora exclusiv pe cai legale. PRODUSECOSMETICE.RO nu comercializeaza produse replica sau produse a caror provenienta nu este certa.

 

Copyright 2009-2017@ Magazin Cosmetice Online SC BRAND COSMETICS SRL. Toate drepturile rezervate.